2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir tarafının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün münasebeti bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın Kapısı taban amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya amil vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, bedii kapılara en iyi fiyatlarla mevla tamamlanmak derunin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama veri alabilirsiniz.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği yangın kapısı ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Bu sistem alelumum müstacel bir durumda hızla açılabilen art çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlar.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page